Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Youtubers verwijderen video van inbraak Avonturenpark Hellendoorn

31-12-2018, 09:35 uur | Reacties

Een video van een nachtelijke inbraak bij Avonturenpark Hellendoorn is van YouTube gehaald. Het Overijsselse pretpark dreigde met aangifte bij de politie na het verschijnen van het filmpje, waarin te zien is hoe enkele mannen midden in de nacht ongestoord door het park wandelen.

Wie de video nu opzoekt, krijgt de melding "Deze video is door de gebruiker verwijderd". Dat gebeurde naar aanleiding van de mogelijke aangifte, bevestigt een lid van YouTube-kanaal Urbex Kaoclan aan Looopings. "We hadden geen kwade bedoelingen, we wilden het park er gewoon op wijzen dat de beveiliging niet goed is", zegt hij. "We hebben niets gesloopt."

ZIE OOK: Inbrekende youtubers: 'Avonturenpark Hellendoorn heel slecht beveiligd'

Toch snappen de inbrekers wel dat Hellendoorn zelf niet blij was met de video. "Dus bij deze ook onze excuses." Een plan om de komende tijd bij meer Nederlandse attractieparken in te breken, gaat waarschijnlijk niet door. "We houden het voorlopig bij verlaten plekken."

Uit angst voor kopieergedrag wil een woordvoerder van het pretpark niet inhoudelijk op de zaak ingaan. "Hoe meer aandacht ze krijgen, hoe populairder ze worden", zei hij eerder.

ZIE OOK: Meerdere inbraken bij Avonturenpark Hellendoorn

Reacties
Bijdrage