Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris blijft entreeprijs verhogen: nu 109 euro per dag

29-12-2018, 17.25 uur

De entreeprijs van Disneyland Paris is voor de tweede keer in twee maanden tijd verhoogd. Een ticket voor beide Disney-parken kost nu 109 euro per dag, 5 euro meer dan voorheen. Wie genoegen neemt met één Disney-park, moet 89 euro aftikken. Dat was 84 euro.

De prijsverhoging werd nergens officieel aangekondigd. Op de informatieborden bij de kassa's zijn onlangs stickers geplakt met de nieuwe prijzen. De kassaprijzen voor een meerdaags bezoek bleven ongewijzigd.

De vorige prijsverhoging vond plaats op 7 november. Toen werd voor het eerst de grens van 100 euro doorbroken. Tegelijkertijd steeg het parkeertarief naar 30 euro per auto per dag.

Begin 2017 kostte een dagkaart voor de twee Disney-parken nog 90 euro. In minder dan twee jaar tijd werd de prijs dus met 19 euro verhoogd, een stijging van ruim 21 procent. In die periode opende Disneyland Paris geen enkele grote nieuwe attractie. De laatste noemenswaardige nieuwigheid dateert van 2014. Toen opende Ratatouille: The Adventure.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be