Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris neemt definitief afscheid van attractie

06-01-2019, 18.41 uur

Eén van de attracties van Disneyland Paris is vandaag permanent gesloten. In het Walt Disney Studios Park konden bezoekers vanmiddag voor het laatst Art of Disney Animation beleven.

De attractie bestond uit een filmzaal waar fragmenten uit verschillende Disney-klassiekers getoond werden, gevolgd door een kijkje achter de schermen bij het maken van een animatiefilm. Daarnaast kregen bezoekers de kans om zelf een Disney-figuur te tekenen.

Art of Disney Animation was één van de eerste attracties in het Studios Park, dat in maart 2002 openging. In het gebouw zijn ook een souvenirwinkel en een meet-and-greet-locatie te vinden. Wat er met het complex gaat gebeuren, is nog niet bekendgemaakt.

Marvel
Later dit jaar moeten Disney-fans afscheid nemen van meer attracties in het park. Op 31 maart 2019 is Armageddon: les Effets Spéciaux voor het laatst geopend. Ook Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith behoort binnenkort tot het verleden. De lanceerachtbaan heropent in 2020 met een Marvel-thema.

Verder zijn vanaf morgen Studio Tram Tour: Behind the Magic, Cars Quatre Roues Rallye en Crush's Coaster gesloten voor een onderhoudsbeurt.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be