Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor haalt Sesamstraat-figuren Bert en Ernie binnen

21-02-2019, 19.21 uur | Reacties

Kinderhelden Bert en Ernie komen naar Plopsa Indoor Coevorden. De figuren van Studio 100 krijgen komend weekend gezelschap van het bekende Sesamstraat-duo. Onder de noemer Sesamstraat Weekend kunnen bezoekers van het overdekte pretpark meermaals per dag met Bert en Ernie op de foto.

Het is voor het eerst dat een Plopsa-pretpark karakters van Sesamstraat binnenhaalt. "We zijn heel benieuwd hoe onze bezoekers reageren op hun aanwezigheid", zegt een woordvoerder. "Op deze manier kunnen we de populariteit van de figuren polsen."

Bert en Ernie debuteerden in 1969. Tot op de dag van vandaag vormen ze een vast onderdeel van Sesamstraat-uitzendingen over de hele wereld. In Nederland wordt de kindershow uitgezonden sinds 1976. Voor de stemmen van Bert en Ernie zijn Paul Haenen en Wim T. Schippers verantwoordelijk.

SpongeBob
Het is niet voor het eerst dat een Plopsa-park externe personages laat rondlopen. Zo werkte Plopsa eerder al samen met Nickelodeon, voor meet-and-greets met figuren als SpongeBob SquarePants en de pups van PAW Patrol.

Het is de bedoeling dat Bert en Ernie in november te gast zijn in het Belgische Plopsa Indoor Hasselt.

Meer Plopsa Indoor Coevorden