Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Plopsaland De Panne

Bezoekers Plopsaland ruim een uur vast in achtbaan

26-12-2018, 21:18 uur | Reacties

Enkele bezoekers van Plopsaland De Panne hebben vanmiddag ruim een uur in de kou vastgezeten in een achtbaan. Door een technisch probleem viel de houten achtbaan Heidi The Ride even voor 15.00 uur stil op de lift. Het duurde tot 16.15 uur voordat alle passagiers bevrijd waren.

Dat melden ingewijden aan Looopings. Ook enkele castleden van de Studio 100-serie Campus 12 zaten vast. Ze waren wel net op tijd voor de Plopsa Parade van 17.00 uur. Alle inzittenden zijn ter compensatie getrakteerd op een warm drankje. Heidi The Ride is na het voorval niet meer opengegaan.


ZIE OOK: Plopsa-pretpark in Polen gaat uitbreiden

In Plopsaland vindt tot en met 6 januari het evenement Winter Magic plaats. Het Vlaamse pretpark was vandaag open tot 19.00 uur. Ook darkride Het Bos van Plop moest ontruimd worden. Verder was lanceerachtbaan Anubis The Ride de hele dag buiten gebruik vanwege de kou.

Heidi The Ride is een 22 meter hoge houten achtbaan van de Amerikaanse fabrikant Great Coasters International, geopend in 2017. De topsnelheid bedraagt 71 kilometer per uur. Op dit moment wordt een soortgelijke baan gebouwd in het Poolse Plopsa-park Majaland Kownaty.

ZIE OOK: Pretparkbezoekers zitten anderhalf uur vast in attractie

Reacties