Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Waterparadijs Walibi Belgium onverwachts dicht op eerste kerstdag

25-12-2018, 18.05 uur

Het waterparadijs van Walibi Belgium is vandaag onverwachts niet opengegaan. Eigenlijk zou het zwembad op eerste kerstdag toegankelijk zijn van 10.00 tot 20.00 uur. Vanwege technische complicaties bleven de deuren vanochtend echter gesloten.

"Om technische redenen zal Aqualibi vandaag (25 december) gesloten zijn", staat in een bericht op Facebook en Twitter. Een woordvoerster van het Belgische pretpark heeft niet meer informatie dan in die verklaring staat, laat ze desgevraagd aan Looopings weten. Het is op dit moment nog niet duidelijk of Aqualibi morgen weer open kan.

Tijdens de kerstperiode zijn er verschillende extra activiteiten gepland in en rond Aqualibi, waaronder meet-and-greets met de Kerstman, verhalenvertellers, een kerstcircus en een nachtelijk zwembadfeest.

Meer Walibi Belgium
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be