Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vraagt 1010 euro per persoon voor diner op oudejaarsavond

27-12-2018, 14.32 uur

Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan een diner op oudejaarsavond in Disneyland Paris. Wie op 31 december gaat eten in het meest luxueuze Disney-restaurant, betaalt maar liefst 1010 euro per persoon voor een menuutje. Voor kinderen moet 240 euro afgerekend worden.

Het gaat om de exclusieve Founder's Club in het Disneyland Hotel. Een gezin met twee kinderen zou daar dus 2500 euro kwijt zijn voor één maaltijd. Het restaurant is alleen toegankelijk voor vip-gasten van het Disneyland Hotel.

Ook de andere restaurants in Disneyland Paris hanteren pittige prijzen tijdens oud en nieuw. Zo vraagt het California Grill-restaurant in het Disneyland Hotel 469 euro per persoon. Wie kiest voor het Inventions-buffet, moet 359 euro per persoon afrekenen.

Eten bij Assepoester-restaurant Auberge de Cendrillon in Fantasyland kost op 31 december 409 euro per persoon. Voor een diner bij Walt's, het luxe restaurant in themagebied Main Street U.S.A., moet 309 euro afgerekend worden. Pirates of the Caribbean-restaurant Captain's Jacks en de buffetrestaurants Agrabah Café en Plaza Gardens Restaurant rekenen 289 euro per persoon.

Op oudejaarsavond vindt in het Disneyland Park een speciaal oud-en-nieuwfeest plaats, met extra entertainment. Hoewel de toegangsprijs twee keer zo hoog is als vorig jaar - 99 euro per persoon - zijn alle entreekaarten uitverkocht.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be