Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Pijnlijke verrassing voor Efteling-bezoeker

24-12-2018, 11.19 uur

Een bezoeker van de Efteling is na afloop van een dagje uit geconfronteerd met een onaangename verrassing. Op het parkeerterrein van het attractiepark ontdekte Roy Pijpers uit Uden zondagavond een enorme deuk in zijn auto. Die zat er 's middags nog niet, schrijft hij op Facebook.

"Het vervelendste einde van wat een mooie verjaardag zou moeten zijn", aldus Pijpers. De Brabander heeft nog navraag gedaan bij medewerkers, maar zij wisten van niets. "Dus nu maar aangifte doen en balen."

Ook zijn vriendin Sanne Verboom is teleurgesteld. "Wat een mooie verjaardag voor Roy had moeten zijn. is geëindigd in een domper", laat ze weten. "Wij gelijk naar de Gastenservice, maar helaas: de dader had zich niet gemeld."

Nu is het koppel op zoek naar personen die iets gezien of gehoord hebben van het incident. "Het moet na 14.30 uur zijn gebeurd en vóór 20.30 uur. We zijn namelijk nog schaatsen gaan terugbrengen. Toen was er niks aan de hand." Beveiligers vermoeden dat iemand de auto geraakt heeft bij het achteruit rijden. "Want je parkeert schuin in de Efteling."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be