Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Pijnlijke verrassing voor Efteling-bezoeker

24-12-2018, 11:19 uur | Reacties

Een bezoeker van de Efteling is na afloop van een dagje uit geconfronteerd met een onaangename verrassing. Op het parkeerterrein van het attractiepark ontdekte Roy Pijpers uit Uden zondagavond een enorme deuk in zijn auto. Die zat er 's middags nog niet, schrijft hij op Facebook.

"Het vervelendste einde van wat een mooie verjaardag zou moeten zijn", aldus Pijpers. De Brabander heeft nog navraag gedaan bij medewerkers, maar zij wisten van niets. "Dus nu maar aangifte doen en balen."

ZIE OOK: Video: giraf breekt autoruit in safaripark

Ook zijn vriendin Sanne Verboom is teleurgesteld. "Wat een mooie verjaardag voor Roy had moeten zijn. is geëindigd in een domper", laat ze weten. "Wij gelijk naar de Gastenservice, maar helaas: de dader had zich niet gemeld."

Nu is het koppel op zoek naar personen die iets gezien of gehoord hebben van het incident. "Het moet na 14.30 uur zijn gebeurd en vóór 20.30 uur. We zijn namelijk nog schaatsen gaan terugbrengen. Toen was er niks aan de hand." Beveiligers vermoeden dat iemand de auto geraakt heeft bij het achteruit rijden. "Want je parkeert schuin in de Efteling."

ZIE OOK: Efteling-bezoeker laat hond achter in auto op parkeerplaats

Reacties
Bijdrage