Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

In 2019 hardlopen langs attracties Bobbejaanland

22-12-2018, 16.45 uur

In Bobbejaanland vindt volgend jaar voor het eerst een hardloopevenement plaats. Op zondag 6 oktober 2019 is het Vlaamse pretpark het toneel van de eerste 'Bobbejaanlandtrail'. Er worden drie verschillende routes uitgestippeld.

Volwassen deelnemers kunnen kiezen uit een loop van zes kilometer, tien kilometer en zestien kilometer. Verder komt er een speciale kidsrun. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met sportfederatie FROS. Ook minder ervaren lopers zijn welkom.

"Vertrek in 't plezantste land voor een uniek parcours voorbij je favoriete attracties, door de omliggende Kempense bossen en langs de Kleine Nete om opnieuw te arriveren in Bobbejaanland", luidt de promotietekst. Entreebewijzen zijn nog niet beschikbaar. Binnenkort volgt meer informatie, laat een woordvoerster aan Looopings weten.

In 2017 organiseerde het attractiepark al een vergelijkbaar evenement. Dat ging uiteindelijk niet door vanwege te weinig belangstelling.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be