Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Edwin Evers schrikt van eigen Madame Tussauds-hoofd

20-12-2018, 13.30 uur

Madame Tussauds Amsterdam heeft radio-dj Edwin Evers vanochtend een luguber cadeau gegeven. De diskjockey, die deze week na 21 jaar afscheid neemt van zijn ochtendprogramma Evers Staat Op, ontving een replica van zijn eigen hoofd.

Het hoofd is afkomstig van het wassen beeld van Evers uit 2010. "Wij dachten: Edwin die stopt en wat kunnen wij hem aanbieden?", vertelde een marketingmanager van Madame Tussauds in de ochtendshow. "We hebben dit nog nooit eerder gedaan, maar wij bieden jou je wassen beeld als cadeau aan. Zodat je wat gezelschap hebt in huis."

Evers was volledig in shock bij het zien van zijn hoofd, dat in een groene krat was gelegd. "Oh nee! Dit is zo eng", riep hij uit. "Dit is niet echt niet normaal. Je wordt gek als je dit ziet. Ik word echt helemaal misselijk hiervan." Daarop reageerde de Madame Tussauds-marketeer geruststellend: "We hebben je lichaam ook bij ons, hoor."

De video van het moment is te zien op de website van Radio 538.

Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be