Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Twee dino's gestolen uit pretpark in Zwolle

20-12-2018, 12.58 uur

Een pretpark in Zwolle mist enkele dinosaurussen. Eerder deze week zijn uit Dinoland Zwolle twee metershoge beelden van een Spinosaurus en Tyrannosaurus rex gestolen. De merkwaardige diefstal vond plaats in de nacht van maandag op dinsdag.

"Wie heeft ze gezien?", staat in een Facebook-bericht. "We willen ze graag terug. De gouden tip krijgt uiteraard een leuke beloning!" Het bekijken van camerabeelden heeft volgens het park niets opgeleverd.

Omdat de daders een bordje hebben achtergelaten, bestaat het vermoeden dat het gaat om een oudejaarsstunt. Op het bord staat de tekst: "Het werd ons te koud aan de piele. Wij zijn op zoek naar meer fossielen!"

Dinoland kan er in ieder geval niet om lachen. De dino's, gefabriceerd op de Filipijnen, zouden samen zo'n 15.000 euro waard zijn. Er is aangifte gedaan bij de politie, maar die heeft besloten geen actie te ondernemen.

Meer Dinoland Zwolle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be