Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nickelodeon Adventure Madrid

Nickelodeon-pretpark geopend in Madrid

17-12-2018, 23.52 uur

In Madrid is vandaag een gloednieuw Nickelodeon-pretpark opengegaan. Het overdekte attractiepark van zesduizend vierkante meter bevindt zich in Madrid Xanadú, een groot winkelcentrum in de Spaanse hoofdstad.

Er staan kleinschalige kinderattracties gebaseerd op tv-series als SpongeBob SquarePants, The Fairly OddParents en Teenage Mutant Ninja Turtles. Ook Dora the Explorer, Rugrats en PAW Patrol komen voor in Nickelodeon Adventure Madrid.

Het park wordt gerund door Parques Reunidos, de eigenaar van onder meer Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. In hetzelfde Spaanse winkelcentrum opende eerder deze maand al het futuristische Atlantis Aquarium, ook onderdeel van Parques Reunidos.

Het eerste overdekte Nickelodeon-pretpark van Europa ging ruim een jaar geleden open in de Spaanse stad Murcia, eveneens in een winkelcentrum. Het is bedoeling dat er de komende tijd ook vestigingen verrijzen in Frankrijk, Portugal en Italië. Op dit moment wordt er al gebouwd aan een soortgelijke trekpleister in de buurt van Londen.

Voor zover bekend zijn er nog geen plannen voor Nickelodeon-attracties in Nederland of België.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be