Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stopt definitief met reserveringen bij parkshow Raveleijn

16-12-2018, 19.52 uur

Bezoekers van de Efteling kunnen voortaan zonder reservering naar de parkshow Raveleijn. Om verzekerd te zijn van een zitplaats, was het tot nu toe doorgaans verplicht om vooraf een ticket te halen. Van dat principe is het attractiepark definitief afgestapt, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

De afgelopen tijd werd er meermaals geëxperimenteerd met het weglaten van de tickets, zowel op rustige als drukke dagen. "We hebben gezien dat dit op de drukkere dagen zorgt voor een betere bezetting van de tribune", legt de voorlichter uit. "Daarom is onlangs besloten om dit permanent te gaan toepassen."

Op het plein voor de ingang van Raveleijn staat nu nog een informatiekiosk met enkele kaartautomaten. "We zijn nog aan het bekijken wat daarmee gaat gebeuren", aldus de zegsman.

Raveleijn ging in 2011 in première. De huidige show - met paarden, raven en een vuurspuwende mechanische draak - draait sinds 2013. Wie de voorstelling binnenkort nog wil zien, moet er snel bij zijn: na de kerstvakantie begint de jaarlijkse winterstop. Vervolgens wordt Raveleijn tot begin april niet opgevoerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be