Disneyland Paris

Krankzinnig lange rijen bij restaurants Disneyland Paris

15-12-2018, 13:34 uur | ReactiesFoto: @ED92live

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen tegenwoordig beter zelf een voedselpakket meenemen van huis. De restaurants in de Disney-parken kampen op drukke dagen met belachelijk lange rijen. Wie een hapje wil eten, moet soms uren geduld hebben.

De horecapunten in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zijn totaal niet berekend op de massale toestroom, blijkt uit foto's van fansite ED92. Bij vrijwel alle geopende restaurants is het vandaag zo druk dat de rijen uitpuilen tot buiten de deur. Toch draaien de meeste eettentjes niet op volledige capaciteit: op veel plekken zijn kassa's gesloten.


ZIE OOK: Disney-fans laten Disneyland Paris vallen: 'Horeca is om te janken'

Tot overmaat van ramp blijven zes horecapunten helemaal dicht. Dat zijn Toad Hall Restaurant, Colonel Hathi's Pizza Outpost, Last Chance Cafe, Cable Car Bake Shop, The Coffee Grinder en Café des Cascadeurs. Officieel hebben de sluitingen te maken met 'renovaties', maar er zijn geen werkzaamheden te zien.

De horeca in Disneyland Paris is al langer een doorn in het oog. Hoewel het pretparkresort anderhalf jaar geleden werd overgenomen door de Amerikaanse Walt Disney Company, zijn er op het gebied van eten en drinken nog maar weinig verbeteringen doorgevoerd.ZIE OOK: Het is officieel: Disneyland Paris in handen van Amerikanen

Reacties