Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Gerard Joling had 'ergste optreden ooit' in Attractiepark Slagharen

15-12-2018, 12:23 uur | Reacties

Gerard Joling bewaart geen goede herinneringen aan Attractiepark Slagharen. De volkszanger beleefde daar naar eigen zeggen zijn ergste optreden ooit. Joling moest in het Overijsselse pretpark optreden voor een groep moeilijk opvoedbare kinderen. Dat liep volledig uit de hand.

Destijds ging het attractiepark nog door het leven als Ponypark. "Mijn meest gênante optreden is denk ik in 1987 geweest, in Ponypark Slagharen", vertelt de artiest in gesprek met De Telegraaf. "Een heel groot evenement."

ZIE OOK: Geer en Goor kraken de Efteling af in hilarische video

Het jonge publiek wist zich echter niet te gedragen. Artiesten werden voortdurend bekogeld met etenswaren. "Ze werden allemaal van de bühne af gegooid. Met eitjes, met slaatjes en met broodjes. En dat gebeurde mij ook." Joling kreeg bij zijn eerste liedje al "Marsen en Milky Ways" naar zijn hoofd geslingerd.

"Op een gegeven moment zei ik: jullie zijn niet moeilijk opvoedbaar, dit is gewoon een gekkenhuis! Toen heb ik later nog een baksteen door mijn ramen gekregen." Joling peinst er dan ook niet over om ooit terug te keren naar het pretpark. "Absoluut niet."

ZIE OOK: Video: Attractiepark Slagharen bij Toppers in Concert

Reacties
Bijdrage