Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Hilarisch: vrouw wil vriendje verrassen in Disneyland Paris, maar alles gaat mis

17-12-2018, 10:49 uur | ReactiesFoto: @explorersclub92

Een poging van een vrouw om haar vriendje te verrassen in Disneyland Paris is volledig in de soep gelopen. Het was de bedoeling om tijdens de Disney-trip iets bijzonders te regelen voor zijn verjaardag. Dat lijkt een simpele opdracht, maar door toedoen van incompetente Disney-medewerkers liepen alle geplande verrassingen uit op een teleurstelling.

Dat valt te lezen op Twitter. In een reeks hilarische berichten vertelt de man wat er allemaal misging. Zijn anekdotes hebben veel weg van de plot van een komische film.

ZIE OOK: Krankzinnig lange rijen bij restaurants Disneyland Paris

"Als verrassing voor mijn verjaardag plande mijn vriendin een Disney-bezoekje voor me", meldt het Twitter-account met de naam Explorer's Club. "Het begin van de dag: een verrassing voor mijn verjaardag tijdens het ontbijt werd geruïneerd door een medewerker die mijn vriendin vroeg naar de verrassing - waar ik bij zat."

Als goedmakertje besloot de vrouw te trakteren op een lunch bij Captain Jack's, het restaurant bij Pirates of the Caribbean. Daar zouden medewerkers alsnog zorgen voor een kleine verrassing, zoals een extra kaarsje of een speciaal toetje. "Personeelsleden zeiden bij de reservering dat het goed zou komen." En wat was er geregeld? "Helemaal niets. Het restaurant was wel ijskoud."

Hopelijk hebben we in het hotel meer geluk, dacht het koppel. De vrouw had gekozen voor het luxe Disney's Hotel New York, waar haar vriend mooie herinneringen aan bewaart. "Een dag eerder had ze medewerkers gevraagd om een kamer met een mooi uitzicht en een klaargelegde verrassing. De vriendelijke manager beloofde haar een goed gelegen kamer met ballonnen, een verjaardagskaart en een prachtige verrassing."

Maar wat kregen de tortelduifjes? "Een kamer op de eerste verdieping met uitzicht op een blinde muur." En de verrassing? "Die was er niet. Ja, toch wel. Er lag een Cars-kaartje met een verkeerde naam erop. Het klonk niet eens als mijn naam." Het stel besloot naar de receptie te stappen. "We kregen toen een kamer met uitzicht op de parkeerplaats, een excuus en een handdruk."

Nog steeds geen verrassing dus. Nadat de man zijn verhaal deed op Twitter, klopte een medewerker op de deur van de hotelkamer. "Mijn vriendin kreeg te horen dat er na zo veel tegenslagen eindelijk een leuke verrassing geregeld zou worden." Eind goed, al goed? "We kregen een fles water."

Wederom een teleurstelling dus. "Ik wil niet klinken als een klootzak die gratis dingen probeert te krijgen, maar dit is geen excuus voor alle fouten. Dit is gewoon zielig." Hij neemt zijn vriendin in ieder geval niets kwalijk. "Ik ben heel blij dat ze deze dag speciaal probeerde te maken. Jammer dat er niks is gelukt."

Hoewel de schrijver de officiële accounts van Disneyland Paris meermaals heeft genoemd in zijn lachwekkende verhaal, kwam er verder geen reactie. Wel reageerden er enkele andere Disney-fans. "Gratis water, dat is al meer dan wat ze normaal doen!", zegt ene Quintus cynisch. "Hilarisch", vindt Friso Geerlings. "Wat is Disneyland Paris toch een prachtig, vrijwel perfect ontworpen, maar ook godsgruwelijk dramatisch gerund Disney-resort met chagrijnig, lui en lam personeel."

ZIE OOK: Directeur Disneyland Paris kritisch over personeel

Reacties
Bijdrage