Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell bevestigt plannen voor uitbreiding Tikibad

13-12-2018, 16.29 uur

Duinrell bevestigt dat er plannen zijn voor de uitbreiding van het Tikibad. Looopings kon vorige maand al melden dat er gewerkt wordt aan een nieuw buitengebied met verschillende nieuwe glijbanen. Vandaag heeft het Wassenaarse attractiepark voor het eerst ontwerpen laten zien.

"Dit keer is het buitengedeelte van het Tikibad aan de beurt", staat in een persbericht. "We bouwen een heel nieuw buitenbad, er komen nieuwe glijbanen én een waterspeeltuin voor kinderen." Het buitenbad wordt verwarmd.

De uitbreiding moet in de zomer van 2019 af zijn. De werkzaamheden zijn al begonnen.

Restaurant
Andere nieuwigheden in Duinrell zijn komend jaar een vernieuwd La restaurant in Duinrell Plaza, nieuwe lodgetenten voor vijf personen en nieuwe luxe Duingalows voor zes of acht personen. In het najaar heropent de opgeknapte Oranjerie - een oude theeschenkerij - als een luxe accommodatie voor maximaal 24 personen.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be