Bobbejaanland

Bobbejaanland verrast abonnees met voordringpas voor nieuwe achtbaan

13-12-2018, 10.28 uur | Reacties

Bobbejaanland introduceert een voordringpas waarmee bezoekers de wachtrij bij een nieuwe achtbaan kunnen overslaan. Het Vlaamse pretpark opent komende zomer een spectaculaire triple-launch coaster met meerdere inversies. De attractie wordt uitgerust met een Express Pass-rij. Wie daar gebruik van maakt, hoeft niet lang te wachten.

Vooralsnog is een Express Pass echter niet los te koop, legt een woordvoerster uit. "De pas zal tot en met 6 januari 2019 alleen online verkrijgbaar zijn in combinatie met een Gold Pass-abonnement." Dat jaarabonnement kost tijdelijk 65 euro per persoon.


ZIE OOK: Bouwplannen van nieuwe lanceerachtbaan Bobbejaanland opgedoken

Wie de komende weken het vip-abonnement aanschaft, ontvangt één Express Pass. Die is goed voor vijf keer versnelde toegang tot de nieuwe achtbaan voor de pashouder of één keer versnelde toegang voor de pashouder en vier vrienden. De voorlichtster benadrukt dat het om een exclusief cadeau gaat. "Voorlopig zal de Express Pass niet op een andere manier te verkrijgen zijn."

Thema
De nieuwe achtbaan van Bobbejaanland wordt 43 meter hoog. Treinen halen een topsnelheid van meer dan 100 kilometer per uur. De naam en het thema van de attractie zijn nog niet bekendgemaakt.

Tot nu toe kende het attractiepark in Lichtaart geen voordringsysteem, in tegenstelling tot concurrenten als Walibi Belgium. Vier keer een wachtrij overslaan kost daar bijvoorbeeld 15 euro bovenop de entreeprijs.

ZIE OOK: Nieuwe achtbaan Bobbejaanland gaat vier keer over de kop

Reacties