Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam laat Donald Trump wiet roken en haring happen

12-12-2018, 12.41 uur

Madame Tussauds Amsterdam neemt de Amerikaanse president Donald Trump op de hak. Tijdens de eerste week van de kerstvakantie zal Trump op een bijzondere manier te zien zijn in het bekende wassenbeeldenmuseum. Niet als beeld, maar in de vorm van een acteur met een siliconen masker.

"Een zorgvuldig getrainde acteur zal bezoekers van Tussauds op een dwaalspoor zetten", zegt een woordvoerster. "Het is voor het eerst dat er in Amsterdam met deze techniek wordt gewerkt en dat er een levend beeld in de attractie rondloopt."

De nep-Trump gaat van vrijdag 21 tot en met zondag 30 december kerstkaarten signeren. In een promotievideo is te zien hoe hij op kenmerkende wijze de hoofdstad onveilig maakt, onder meer door haring te happen, wiet te roken en een bezoek te brengen aan de rosse buurt. "I'm gonna investigate if the Netherlands really can be second", zegt hij als knipoog naar een komische video van het satirische tv-programma Zondag met Lubach.

Aan het Trump-masker hebben negen personen twee maanden lang gewerkt.Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be