Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verhoogt entreeprijs: bijna 50 euro per dag

12-12-2018, 12.06 uur | Reacties

Phantasialand vraagt komend jaar bijna 50 euro voor een toegangskaartje. De prijs van een entreebewijs stijgt in 2019 met 2 euro, van 47,50 euro naar 49,50 euro per persoon. Tickets voor kinderen gaan 39,50 euro kosten in plaats van 37 euro.

Wie twee dagen naar het Duitse pretpark wil, betaalt volgend jaar geen 81,50 euro meer, maar 84,50 euro. De prijzen van jaarkaarten worden ook verhoogd. Een abonnement voor volwassenen gaat 195 euro kosten, 10 euro meer dan in 2018.

In Phantasialand wordt al jaren gewerkt aan de bouw van een spectaculaire flying coaster. Wanneer de attractie opengaat, is nog niet bekendgemaakt.

Europa-Park blijft het duurste attractiepark van Duitsland. Daar stijgt de entreeprijs in 2019 naar 52 euro. Het grootste pretpark van de Benelux - de Efteling - gaat volgend jaar 40 euro vragen in het laagseizoen en 42 euro in het hoogseizoen.

Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be