Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Scheveningen

Opening van Legoland Scheveningen uitgesteld

12-12-2018, 13.10 uur

De opening van Legoland in Scheveningen is uitgesteld. In de Zuid-Hollandse badplaats wordt sinds afgelopen voorjaar gebouwd aan een overdekt Lego-pretpark. Eigenlijk zou de toeristische trekpleister in 2019 de deuren openen, maar nu spreken de initiatiefnemers over een opening in het voorjaar van 2020.

Volgens de verantwoordelijke architect wordt het gebouw al in februari 2019 opgeleverd. Het opbouwen van alle attracties en decoraties - inclusief miljoenen Lego-steentjes - heeft echter vertraging opgelopen.

Het Lego-bouwteam moet eerst naar Azië, vertelt architect Filip Mens aan de regionale nieuwssite Indebuurt. "Volgens mij is er maar één professioneel team dat Legoland Discovery Centres opbouwt en ik heb begrepen dat er prioriteit wordt gegeven aan de inrichting van een aantal buitenlandse vestigingen."

Op de officiële website staat nu dat het Legoland Discovery Centre Scheveningen pas in 2020 opengaat. Het kleinschalige Lego-park krijgt verschillende attracties, waaronder een 4D-bioscoop, een miniatuurstad met bekende Haagse gebouwen en speelruimtes voor kinderen.

Meer Legoland Discovery Centre Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be