Disneyland Paris

Hotel Disneyland Paris gaat voorlopig laatste week in

31-12-2018, 18:35 uur | Reacties

Eén van de hotels in Disneyland Paris is deze week voorlopig voor het laatst toegankelijk. Vanaf maandag 7 januari blijft Disney's Hotel New York gesloten voor een gigantische verbouwing die anderhalf jaar gaat duren. Het complex komt in het teken te staan van de superhelden van Marvel. De nieuwe naam wordt Hotel New York - The Art of Marvel.

Zowel het interieur als het exterieur krijgt een opfrisbeurt. "We creëren een hotel dat Tony Stark trots zou maken", vertelde Walt Disney Parks and Resorts-directeur Bob Chapek vorig jaar tijdens een presentatie. "Het hotel neemt onze gasten mee naar de sensationele inspirerende wereld van superhelden, waaronder Iron Man, de Avengers en Spider-Man."


ZIE OOK: Hotel Disneyland Paris krijgt Marvel-thema

Pas in de zomer van 2020 kunnen bezoekers weer blijven slapen. De exacte heropeningsdatum is nog niet bekendgemaakt. Eigenlijk zou de renovatie al in oktober 2018 beginnen, maar de start van de werkzaamheden moest uitgesteld worden.

Disney's Hotel New York, ontworpen door architect Michael Graves, opende in 1992. Het viersterrenhotel in art deco-stijl telt 565 kamers en dertien suites. Verder zijn er twee restaurants, een bar, een zwembad, een fitnessruimte, een tennisbaan en een souvenirwinkel te vinden.

ZIE OOK: Megarenovatie van hotel Disneyland Paris uitgesteld

Reacties