Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Nieuw thema en andere naam voor bizarre achtbaan in Gardaland

12-12-2018, 15.14 uur

Een bizarre achtbaan in het Italiaanse pretpark Gardaland krijgt een nieuw thema en een andere naam. De dertig meter hoge rollercoaster Sequoia Adventure heet vanaf 2019 Sequoia Magic Loop. Zowel de karretjes als de baan krijgt een nieuw uiterlijk.

De attractie - geopend in 2005 - was oorspronkelijk gedecoreerd als een houtzagerij. Sinds de zomer van 2017 is de achtbaan gesloten, officieel vanwege werkzaamheden. Er gingen geruchten over een sloop. Een woordvoerder wilde daar afgelopen voorjaar geen commentaar op geven.

Binnenkort gaat de coaster toch weer open. Sequoia Magic Loop ziet eruit als een soort gigantische knikkerbaan, waarbij karretjes grote delen van de baan op zijn kop afleggen.

2019 staat voor Gardaland in het teken van magie. Naast de renovatie van de achtbaan opent het pretpark het Gardaland Magic Hotel en een walkthrough-attractie met de naam Foresta Incantata. Verder staat er een nieuwe illusieshow op de planken.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be