Fans

Pretparkfans organiseren pubquiz met alleen maar pretparkvragen

08-12-2018, 22:21 uur | Reacties

Pretparkfans uit Nederland en België worden uitgedaagd voor een heuse pretpark-pubquiz. De makers van de podcast ThemeTalk organiseren een pubquiz speciaal gemaakt voor liefhebbers van attractieparken. Het evenement vindt op zondag 20 januari 2019 plaats in een café in Tilburg.

ThemeTalk is de pretparkpodcast van Thomas van Groningen en Maurice de Zeeuw. Ze bespreken wekelijks het laatste nieuws uit de attractiewereld, aangevuld met anekdotes en speculaties. Ter gelegenheid van hun éénjarig bestaan staat er een pubquiz op het programma.


ZIE OOK: 'Houten achtbaan Movie Park Germany is martelwerktuig dat gesloopt moet worden'

"Verwacht zowel makkelijke als moeilijke vragen" vertelt mede-initiatiefnemer Van Groningen aan Looopings. "Bijvoorbeeld: zet de volgende vier achtbanen op volgorde van openingsdatum. Of: wie sprak de stem in van de slingerende trol in de Efteling-attractie Droomvlucht?" Er komt ook een muziekronde met bekende melodieën uit pretparken.

Aanmelden - zowel individueel als met een team - kan via een formulier op de website van ThemeTalk. Deelname is gratis, maar voor hapjes en drankjes moet betaald worden. "Op 20 januari zijn Efteling-abonnementen niet geldig, dus we verwachten veel deelnemers", grapt Van Groningen.

ZIE OOK: Vernieuwde achtbaan Europa-Park afgekraakt: 'Een marteling voor je ogen'

Reacties