Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling haalt nieuwe toverstokken binnen één dag uit de winkel

17-12-2018, 17.23 uur

De Efteling heeft besloten om nieuwe souvenirtjes al binnen één dag weer uit de winkel te halen. Vanochtend introduceerde het attractiepark interactieve toverstokken waarmee bezoekers op verschillende plekken zelf effecten kunnen activeren. Bij nader inzien was de Efteling toch niet zo tevreden over de kwaliteit ervan.

"Helaas kunnen we op dit moment nog niet de kwalitatieve beleving bieden die we voor ogen hebben", laat een woordvoerder aan Looopings weten. Daarom zijn de zogeheten Twinkeltoortsen nu al niet meer te koop.

De interactieve souvenirs werden in juni aangekondigd. Ze kunnen gebruikt worden om te 'toveren' op zeven plekken in themagebied Fantasierijk. De Twinkeltoorts is het magische wapen van Pardoes, de gastheer van de nieuwste attractie Symbolica.

In de praktijk blijken de 20 euro kostende toortsen op dit moment niet optimaal te functioneren. Sommige effecten werken nog maar half of helemaal niet, ontdekten bezoekers die vanochtend een Twinkeltoorts kochten. "We zetten daarom komende week qua techniek de puntjes op de i", aldus de voorlichter.

Waarschijnlijk zijn de toortsen vanaf aanstaande zaterdag weer verkrijgbaar. Dan moeten de technische problemen verholpen zijn.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be