Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling haalt nieuwe toverstokken binnen één dag uit de winkel

17-12-2018, 17:23 uur | Reacties

De Efteling heeft besloten om nieuwe souvenirtjes al binnen één dag weer uit de winkel te halen. Vanochtend introduceerde het attractiepark interactieve toverstokken waarmee bezoekers op verschillende plekken zelf effecten kunnen activeren. Bij nader inzien was de Efteling toch niet zo tevreden over de kwaliteit ervan.

"Helaas kunnen we op dit moment nog niet de kwalitatieve beleving bieden die we voor ogen hebben", laat een woordvoerder aan Looopings weten. Daarom zijn de zogeheten Twinkeltoortsen nu al niet meer te koop.

ZIE OOK: Efteling gaat interactieve toverstokken verkopen

De interactieve souvenirs werden in juni aangekondigd. Ze kunnen gebruikt worden om te 'toveren' op zeven plekken in themagebied Fantasierijk. De Twinkeltoorts is het magische wapen van Pardoes, de gastheer van de nieuwste attractie Symbolica.

In de praktijk blijken de 20 euro kostende toortsen op dit moment niet optimaal te functioneren. Sommige effecten werken nog maar half of helemaal niet, ontdekten bezoekers die vanochtend een Twinkeltoorts kochten. "We zetten daarom komende week qua techniek de puntjes op de i", aldus de voorlichter.

Waarschijnlijk zijn de toortsen vanaf aanstaande zaterdag weer verkrijgbaar. Dan moeten de technische problemen verholpen zijn.

ZIE OOK: Op deze zeven plekken kunnen Efteling-bezoekers straks zelf toveren

Reacties
Bijdrage