Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell opent Tikibad exclusief voor naaktzwemmers

05-12-2018, 11.55 uur

In het Tikibad van Duinrell wordt binnenkort een heuse naaktzwemdag gehouden. Op zondag 16 december mogen bezoekers van het Wassenaarse zwemparadijs bij hoge uitzondering in hun blootje van de glijbaan.

Het gaat om een jaarlijks dagje uit van de Naturisten Federatie Nederland (NFN). Van 10.00 tot 13.00 uur is het Tikibad geopend voor reguliere bezoekers. Vanaf 14.30 zijn de naaktzwemmers welkom.

"Op 16 december is het Tikibad exclusief geopend voor bloteriken", staat in de uitnodiging. Alle glijbanen en waterattracties zijn geopend. Vanwege de privacy is het gebruik van smartphones en camera's tijdens het evenement niet toegestaan.

Introducé
Entreekaarten - goed voor vier uur toegang - kosten 11,50 euro voor personen met een geldige naturistenpas van de Internationale Naturistenfederatie. Elk lid mag één introducé meenemen. Zij betalen 13 euro voor een ticket.

Een woordvoerster van Duinrell wil zelf geen commentaar geven, omdat het officieel om een besloten activiteit gaat.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be