Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn sloopt attractie uit 1977

04-12-2018, 10.34 uur

Avonturenpark Hellendoorn neemt afscheid van een klassieker. Het Overijsselse pretpark is op dit moment bezig met de sloop van de 42 jaar oude attractie Casa Magnetica. Dat melden ingewijden aan Looopings.

Casa Magnetica, gelegen in het piratengebied van het Overijsselse pretpark, opende in 1977. Bezoekers betraden een scheef huis waarin met de zwaartekracht gespeeld werd. Het Duitse Phantasialand kende van 1973 tot 2011 een vergelijkbare attractie met dezelfde naam.

In Avonturenpark Hellendoorn kampte Casa Magnetica al geruime tijd met een dalende populariteit. Om die reden was de attractie vaak slechts enkele uren per dag toegankelijk. Bovendien was het Mexicaanse optrekje een vreemde eend in de bijt in het recent vernieuwde piratengedeelte.

Een woordvoerder van het park kan nog niet zeggen wat ervoor in de plaats komt.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be