The Smurf Experience

Tijdelijke Smurfen-attractie in Brussel brengt Smurfenland tot leven

02-12-2018, 21.33 uur | Reacties

Altijd al gedroomd van een bezoek aan Smurfenland? Speciaal voor fans van De Smurfen is in België een tijdelijke Smurfen-attractie te vinden: Het Smurfenavontuur in Brussel. De interactieve beleving van 1500 vierkante meter staat helemaal in het teken van de bekende blauwe strip- en tekenfilmfiguurtjes.

De organisatie spreekt over "een herkenbaar decor met een parcours vol adembenemende technologische snufjes". Er wordt onder meer gebruikgemaakt van videoprojecties en virtual reality om de wereld van De Smurfen tot leven te wekken.


ZIE OOK: Bobbejaanland stopt al na twee jaar met De Smurfen

Bezoekers kunnen karakters ook ontmoeten. Het Smurfenavontuur in evenementenlocatie Brussels Expo is tot en met 27 januari dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van maandagen (behalve tijdens de kerstvakantie) en zaterdag 8 december.

Korting
Entreekaarten kosten 12 euro voor kinderen en 18 euro voor volwassenen. Studenten betalen 15 euro. Wie vooraf online een ticket voor een specifiek tijdvak reserveert, krijgt 1 euro korting.

De Smurfen werden bedacht door de Brusselse striptekenaar Peyo, die in 1992 overleed. Pretpark Bobbejaanland haalde de karakters in 2014 binnen als officiële mascottes, maar die samenwerking duurde slechts twee jaar. Sinds 2017 zijn De Smurfen onderdeel van het overdekte attractiepark Comics Station in Antwerpen.

ZIE OOK: Nieuw overdekt pretpark in Antwerpen officieel geopend

Reacties