Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Speciale avondopenstelling in pretpark met Europa's hoogste en snelste achtbaan

30-11-2018, 16.05 uur

Achtbaanfans krijgen de kans om voordelig een ritje te maken in de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Het Spaanse pretpark Ferrari Land, onderdeel van PortAventura World in Salou, organiseert deze winter speciale avondopenstellingen voor 15 euro per persoon.

In Ferrari Land - geopend in 2017 - staat de 112 meter hoge lanceerachtbaan Red Force. De coaster haalt een topsnelheid van maar liefst 180 kilometer per uur. Verder omvat het pretpark onder meer simulatoren, vrijevaltorens, een racebaan en een gebied met kinderattracties.

Onder de noemer Italian Nights is Ferrari Land op vrijwel alle vrijdagen in november en december geopend van 18.00 tot 23.00 uur, inclusief alle attracties en entertainment. "Dansers, muzikanten, artiesten en je favoriete karakters zorgen voor een unieke Italiaanse sfeer in dit nieuwe park", laat PortAventura weten.

Hotelgasten en abonnementhouders met een Platinum Pass mogen tijdens de Italian Nights gratis naar binnen. Wie een Gold Pass of Premium Pass heeft, kan tickets kopen voor 10 euro. Op vrijdag 28 december is er geen Italian Night.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be