PortAventura World

Speciale avondopenstelling in pretpark met Europa's hoogste en snelste achtbaan

30-11-2018, 16:05 uur | Reacties

Achtbaanfans krijgen de kans om voordelig een ritje te maken in de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Het Spaanse pretpark Ferrari Land, onderdeel van PortAventura World in Salou, organiseert deze winter speciale avondopenstellingen voor 15 euro per persoon.

In Ferrari Land - geopend in 2017 - staat de 112 meter hoge lanceerachtbaan Red Force. De coaster haalt een topsnelheid van maar liefst 180 kilometer per uur. Verder omvat het pretpark onder meer simulatoren, vrijevaltorens, een racebaan en een gebied met kinderattracties.


ZIE OOK: Nieuwe achtbaan geopend in Spaans pretpark Ferrari Land

Onder de noemer Italian Nights is Ferrari Land op vrijwel alle vrijdagen in november en december geopend van 18.00 tot 23.00 uur, inclusief alle attracties en entertainment. "Dansers, muzikanten, artiesten en je favoriete karakters zorgen voor een unieke Italiaanse sfeer in dit nieuwe park", laat PortAventura weten.

Hotelgasten en abonnementhouders met een Platinum Pass mogen tijdens de Italian Nights gratis naar binnen. Wie een Gold Pass of Premium Pass heeft, kan tickets kopen voor 10 euro. Op vrijdag 28 december is er geen Italian Night.

ZIE OOK: Shrek en prinses Fiona komen naar Spaans pretpark

Reacties