Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Grootste Game of Thrones-expositie ter wereld geopend

28-11-2018, 11.38 uur

Wie geen genoeg kan krijgen van Game of Thrones, moet deze winter zeker een bezoek brengen aan de Duitse stad Oberhausen. Speciaal voor fans van de populaire Amerikaanse tv-serie is daar tot en met 12 februari een speciale Game of Thrones-attractie te vinden, met originele kostuums en rekwisieten.

Game of Thrones: The Touring Exhibition bevindt zich in winkelcentrum CentrO, in de buurt van het overdekte pretpark Legoland Discovery Centre. Dat ligt op ongeveer drie kwartier rijden van Venlo. Eerder stond het reizende museum in Barcelona en Parijs.

De initiatiefnemers spreken over "de grootste Game of Thrones-expositie ter wereld". "We bieden een interactieve beleving met kostuums, decorstukken en scènes uit alle zeven seizoenen van de wereldberoemde hitserie. Een feest van herkenning voor alle fans."

De trekpleister is dagelijks geopend. Van maandag tot en met donderdag zijn bezoekers welkom van 12.00 tot 21.00 uur. Op vrijdagen, zaterdagen en zondagen is de tentoonstelling geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Entreekaarten worden van maandag tot en met donderdag verkocht voor 19,95 euro. De rest van de week kost een toegangskaartje 23,95 euro.

Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin, is sinds 2011 te zien op HBO. In april 2019 gaat het achtste seizoen in première.











Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be