Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland gestart met bouw van Plopsa Hotel

26-11-2018, 11.41 uur | Reacties

Plopsaland is begonnen met de bouw van het Plopsa Hotel. Naast het attractiepark in De Panne komt een hotelcomplex met bijna 120 kamers te liggen. De fundering wordt op dit moment gelegd, blijkt uit nieuwe foto's.

Het hotel van vier verdiepingen wordt aangekleed in theaterstijl, met veel verwijzingen naar Studio 100-producties. Naast een groot aantal standaardkamers komen er ook 33 suites. Verder krijgt het hotel een eigen restaurant, twee bars en drie vergaderzalen. Ook wordt er een kleine ondergrondse parkeergarage aangelegd.

Afgelopen voorjaar kon Looopings al bouwtekeningen laten zien. Waarschijnlijk kunnen bezoekers vanaf 2020 blijven slapen. Dat is twee jaar later dan gepland.

De bouw kost zo'n 20 miljoen euro. Enkele jaren geleden werd nog gesproken over een investering van 16 miljoen euro.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be