Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Attracties op Tilburgse kermis 2019 blijven geheim

27-11-2018, 12.34 uur

Welke attracties staan er volgend jaar op de grootste kermis van de Benelux? Dat blijft voorlopig geheim. Normaal gesproken wordt de attractielijst van de Tilburgse kermis al in november bekendgemaakt, acht maanden voordat de kermis begint. Dit keer komen er bewust geen namen naar buiten.

Dat vertelt een woordvoerster van de gemeente Tilburg aan Looopings. "Ongeveer een maand vóór de kermis begint, houden we een speciaal kick-off-evenement", legt ze uit. "Dan gaan we onthullen welke attracties er in 2019 op de kermis staan."

Door de attractielijst pas op het laatste moment bekend te maken, voorkomt de gemeente negatieve publiciteit zoals afgelopen zomer. Toen haakten vier grote attracties - die al toegezegd hadden om naar Tilburg te komen - alsnog af.

De Tilburgse kermis duurt volgend jaar van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be