Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Noodreparaties bij Efteling-achtbaan Joris en de Draak in beeld

21-11-2018, 20.26 uur

Wat is er aan de hand met Efteling-achtbaan Joris en de Draak? Dat vragen veel Efteling-fans zich af nu het attractiepark de populaire rollercoaster onverwachts gesloten heeft. Sinds vanmiddag om 14.00 uur staat de dubbele houten achtbaan stil. Naar verwachting blijft de attractie morgen ook dicht.

Een woordvoerder spreekt over "ongeplande noodzakelijke werkzaamheden", maar wil verder niet ingaan op de details. Op foto's van de noodreparaties, die Looopings toegestuurd kreeg, is te zien dat medewerkers bezig zijn met zagen, schroeven en boren in de baan.

Naast Joris en de Draak is momenteel alleen wildwaterbaan Piraña gesloten, vanwege de winterse temperaturen. Vanaf maandag 3 december blijft ook waterachtbaan De Vliegende Hollander dicht.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be