Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gooit achtbaan onverwachts dicht

21-11-2018, 12.39 uur

Een achtbaan in de Efteling is vanmiddag onverwachts gesloten. Om 14.00 uur gaat houten achtbaan Joris en de Draak dicht voor een noodreparatie. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Morgen is de attractie naar verwachting ook de hele dag buiten gebruik.

De onderhoudsbeurt was vooraf niet aangekondigd. "Het gaat om ongeplande maar noodzakelijke werkzaamheden", aldus de voorlichter.

Wat de Efteling heeft aangetroffen, wil hij niet zeggen. "Over de precieze inhoud van de werkzaamheden kan ik helaas niets delen." Wel vinden naast de baan graafwerkzaamheden plaats.

De dubbele rollercoaster Joris en de Draak opende in 2010, ruim acht jaar geleden. De twee banen Water en Vuur zijn 22 meter hoog en 788 meter lang. Tijdens een ritje behalen treinen een topsnelheid van 75 kilometer per uur.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be