Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling Hotel krijgt Raveleijn-kamer met geheime doorgang

15-11-2018, 16.26 uur

Het Efteling Hotel krijgt een nieuwe themasuite. Vanaf eind dit jaar kunnen bezoekers blijven slapen in een hotelkamer die in het teken staat van de Efteling-show Raveleijn. De Raveleijn Suite komt in plaats van de Noorderlicht Suite, gelegen op de achtste verdieping.

Raveleijn is een voorstelling met paarden, ridders en een vuurspuwende draak, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Paul van Loon. In de suite kunnen de ouders slapen in de slaapkamer van personages graaf Olaf en gravin Halina. De slaapkamer voor de kinderen is te bereiken via een 'geheime' doorgang.

Verder wordt dit najaar ook de bestaande Fata Morgana Suite opgeknapt. Die stamt uit 1992, het openingsjaar van het Efteling Hotel. Er komt onder andere een nieuwe badkamer en er worden nieuwe decorstukken toegevoegd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be