Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Films

Fantasiepretpark wordt werkelijkheid in nieuwe bioscoopfilm

16-11-2018, 21.51 uur | Reacties

Hoe zou het zijn om het pretpark uit je dromen daadwerkelijk te kunnen bezoeken? De nieuwe animatiefilm Wonder Park draait om een attractiepark uit de fantasie van het meisje June, dat uiteindelijk echt tot leven komt. Gisteren kwam de trailer van de film naar buiten.

Wonder Park draait naar verwachting vanaf 17 april 2019 in de Nederlandse bioscopen. De stemmen in de originele versie worden verzorgd door onder meer Jennifer Garner, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver en Ken Jeong.

Naar verluidt bedraagt het totale budget 100 miljoen dollar. De film wordt geproduceerd door filmmaatschappijen Paramount Animation en Nickelodeon Movies. Kinderzender Nickelodeon gaat later een tv-serie uitzenden gebaseerd op de bioscoopfilm.

De oorspronkelijke regisseur Dylan Brown is in januari weggestuurd na klachten over ongewenst gedrag. Hij werd vervangen door David Feiss.Meer films
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be