Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foute kersttruien in Efteling-stijl: 'Wees er snel bij'

15-11-2018, 13.17 uur

Op zoek naar een originele foute kersttrui? De Efteling verkoopt vanaf vandaag wintertruien voor volwassenen. Daarop staan sneeuwvlokjes, sterretjes, schaatsende sprookjesfiguren en subtiele Efteling-emblemen.

De truien zijn voor 30 euro per stuk verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Ze zijn te koop bij drie souvenirwinkels in het park: Efteldingen bij de hoofdingang, In den Ouden Marskramer tegenover het Carrouselpaleis en Jokies Wereld naast Carnaval Festival.

"Met deze wintertruien steel je sowieso de show tijdens het kerstdiner", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Maar de oplage is beperkt, dus wees er snel bij." Hoeveel truien er precies gemaakt zijn, wil de Efteling niet kwijt.

Abonnementhouders die de truien zo snel mogelijk willen gaan halen, moeten goed opletten: aanstaande zaterdag en zondag vindt in het attractiepark een bedrijfsevenement plaats. Efteling-abonnementen zijn dan niet geldig.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be