Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Dierentuin Artis laat bezoekers horrorverhaal beleven

15-11-2018, 13.00 uur

De Amsterdamse dierentuin Artis biedt bezoekers deze winter een nieuwe, spannende ervaring. In de namiddag kunnen gasten een zogeheten luisterthriller beleven. Met behulp van een speciale app krijgen ze een horrorverhaal te horen dat zich afspeelt in het dierenpark.

De gratis app, die gebruikmaakt van gps en bluetooth, leidt bezoekers in het schemerdonker dwars door Artis. Ondertussen horen ze telefoongesprekken van een journalist die onderzoek doet naar onverklaarbare geluiden in het park. Tijdens het onderzoek verdwijnt de verslaggever spoorloos.

De luisterthriller 'Moord in Artis' is tot en met zondag 6 januari 2019 dagelijks te beluisteren tussen 15.30 en 18.00 uur. Het meenemen van een voldoende opgeladen smartphone is noodzakelijk. Wie zelf geen oordopjes heeft, kan die kopen in de Artis-winkel. Vanaf 15.30 uur kost een toegangskaartje 12,50 euro in plaats van 21,50 euro.



Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be