Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Dierentuin Artis laat bezoekers horrorverhaal beleven

15-11-2018, 13.00 uur | Reacties

De Amsterdamse dierentuin Artis biedt bezoekers deze winter een nieuwe, spannende ervaring. In de namiddag kunnen gasten een zogeheten luisterthriller beleven. Met behulp van een speciale app krijgen ze een horrorverhaal te horen dat zich afspeelt in het dierenpark.

De gratis app, die gebruikmaakt van gps en bluetooth, leidt bezoekers in het schemerdonker dwars door Artis. Ondertussen horen ze telefoongesprekken van een journalist die onderzoek doet naar onverklaarbare geluiden in het park. Tijdens het onderzoek verdwijnt de verslaggever spoorloos.

De luisterthriller 'Moord in Artis' is tot en met zondag 6 januari 2019 dagelijks te beluisteren tussen 15.30 en 18.00 uur. Het meenemen van een voldoende opgeladen smartphone is noodzakelijk. Wie zelf geen oordopjes heeft, kan die kopen in de Artis-winkel. Vanaf 15.30 uur kost een toegangskaartje 12,50 euro in plaats van 21,50 euro.Meer Artis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be