Walibi Holland

Foto's: nieuw uiterlijk voor Merlin's Magic Castle in Walibi Holland

13-11-2018, 18:58 uur | ReactiesFoto: Simon de Bruijn

Walibi Holland bouwt deze winter niet alleen een nieuwe achtbaan. Ook het uiterlijk van enkele bestaande attracties wordt aangepast. Zo krijgt Merlin's Magic Castle, geopend in 2000, de komende maanden een make-over. Foto's van pretparkfan Simon de Bruijn tonen dat de eerste schilderwerkzaamheden al zijn begonnen. Op het middeleeuwse kasteel is onder meer een uil verschenen.

Merlin's Magic Castle is een madhouse van de Nederlandse fabrikant Vekoma, vergelijkbaar met Villa Volta in de Efteling. In het draaiende huis komen bezoekers oog in oog te staan met tovenaar Merlijn die de duistere krachten uitdaagt. Daardoor gaat zijn laboratorium ronddraaien. Er speelt ook een uil mee in het verhaal.


ZIE OOK: Video: achter de schermen van Merlin's Magic Castle in Walibi Holland

Het interieur van de attractie verandert voorlopig niet, vertelde Walibi-directrice Mascha van Till eerder. Daar is nog geen budget voor.

Het bijbehorende themagebied Sherwood Forest heet vanaf volgend jaar Wilderness. Daar ligt ook de spectaculaire nieuwe hybrid coaster Untamed, de vervanger van houten achtbaan Robin Hood.

ZIE OOK: Walibi Holland geeft twee attracties make-over

Reacties