Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: nieuw uiterlijk voor Merlin's Magic Castle in Walibi Holland

13-11-2018, 18.58 uur | ReactiesBeeld: Simon de Bruijn

Walibi Holland bouwt deze winter niet alleen een nieuwe achtbaan. Ook het uiterlijk van enkele bestaande attracties wordt aangepast. Zo krijgt Merlin's Magic Castle, geopend in 2000, de komende maanden een make-over. Foto's van pretparkfan Simon de Bruijn tonen dat de eerste schilderwerkzaamheden al zijn begonnen. Op het middeleeuwse kasteel is onder meer een uil verschenen.

Merlin's Magic Castle is een madhouse van de Nederlandse fabrikant Vekoma, vergelijkbaar met Villa Volta in de Efteling. In het draaiende huis komen bezoekers oog in oog te staan met tovenaar Merlijn die de duistere krachten uitdaagt. Daardoor gaat zijn laboratorium ronddraaien. Er speelt ook een uil mee in het verhaal.

Het interieur van de attractie verandert voorlopig niet, vertelde Walibi-directrice Mascha van Till eerder. Daar is nog geen budget voor.

Het bijbehorende themagebied Sherwood Forest heet vanaf volgend jaar Wilderness. Daar ligt ook de spectaculaire nieuwe hybrid coaster Untamed, de vervanger van houten achtbaan Robin Hood.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be