Duinrell

Man veroordeeld voor stiekem filmen van meisjes in Tikibad Duinrell

12-11-2018, 22:16 uur | Reacties

Een 19-jarige man is veroordeeld voor het stiekem filmen van minderjarige meisjes in het Tikibad van Duinrell. De Katwijker werd vorig jaar november betrapt toen hij zijn mobiele telefoon onder een tussenschot van twee bezette kleedhokjes stak.

Een schoonmaker van Duinrell zag het gebeuren en lichtte een collega in, die de politie waarschuwde. Op het mobieltje van de Katwijker vonden agenten later beelden van voeten en benen van de meisjes in de hokjes naast hem.


ZIE OOK: Melanie (18): 'Ik ben het Tikibad uitgezet omdat mijn vriendin is betast'

De filmende tiener had een bijzondere verklaring voor zijn gedrag, weet Omroep West. Hij beweert dat hij zichzelf wilde filmen om te ontdekken of hij dikker was geworden. De man lijdt naar eigen zeggen aan anorexia. Er zou geen sprake geweest zijn van een seksueel motief.

Het Openbaar Ministerie en de rechter geloofden niet veel van die uitleg, al kan niet bewezen worden dat de man slechte bedoelingen had. Daarom werd er dertig uur werkstraf geëist wegens het schenden van privacy in plaats van een zedenmisdrijf. Uiteindelijk legde de rechter een boete van 200 euro op.

ZIE OOK: Bezoekers van Tikibad in Duinrell geëvacueerd

Reacties