Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Man veroordeeld voor stiekem filmen van meisjes in Tikibad Duinrell

12-11-2018, 22.16 uur

Een 19-jarige man is veroordeeld voor het stiekem filmen van minderjarige meisjes in het Tikibad van Duinrell. De Katwijker werd vorig jaar november betrapt toen hij zijn mobiele telefoon onder een tussenschot van twee bezette kleedhokjes stak.

Een schoonmaker van Duinrell zag het gebeuren en lichtte een collega in, die de politie waarschuwde. Op het mobieltje van de Katwijker vonden agenten later beelden van voeten en benen van de meisjes in de hokjes naast hem.

De filmende tiener had een bijzondere verklaring voor zijn gedrag, weet Omroep West. Hij beweert dat hij zichzelf wilde filmen om te ontdekken of hij dikker was geworden. De man lijdt naar eigen zeggen aan anorexia. Er zou geen sprake geweest zijn van een seksueel motief.

Het Openbaar Ministerie en de rechter geloofden niet veel van die uitleg, al kan niet bewezen worden dat de man slechte bedoelingen had. Daarom werd er dertig uur werkstraf geëist wegens het schenden van privacy in plaats van een zedenmisdrijf. Uiteindelijk legde de rechter een boete van 200 euro op.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be