Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderstad Heerlen

Limburgs pretpark bouwt spinning coaster

14-11-2018, 13.57 uur

Een pretpark in Limburg is bezig met de bouw van een nieuwe achtbaan. Het overdekte attractiepark Kinderstad Heerlen opent binnenkort een kleinschalige spinning coaster van de Italiaanse fabrikant SBF-VISA. Dat melden ingewijden aan Looopings.

De compacte kinderachtbaan met vier draaiende karretjes wordt 5,3 meter hoog. Er kunnen zestien personen tegelijk een ritje maken. Waarschijnlijk kan de opening komend weekend al plaatsvinden. Morgen staat de veiligheidskeuring gepland.

In Kinderstad Heerlen stond al één achtbaan van de Italiaanse firma Preston & Barbieri: een zes meter hoge family coaster.

Kinderpretpark Juliantoren in Apeldoorn heeft plannen voor de bouw van een soortgelijke achtbaan. Die gaat waarschijnlijk in 2020 open.

Meer Kinderstad Heerlen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be