Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Grote uitbreiding Tikibad Duinrell: vijf nieuwe glijbanen

21-11-2018, 16.25 uur

Duinrell wil het Tikibad uitbreiden met een groot buitengedeelte. Dat kan Looopings als eerste melden na gesprekken met ingewijden. Het Wassenaarse attractiepark heeft plannen voor een nieuw gebied met meerdere waterglijbanen en waterspeelplaatsen in de openlucht.

Nu bestaat het Tikibad alleen nog uit een overdekt complex. Pal naast het subtropische waterparadijs ligt wel een eenvoudig betonnen buitenbad met een ligweide, maar dat gebied is vrij toegankelijk voor alle pretparkbezoekers.

Binnenkort wordt het bestaande buitengebied onderdeel van het Tikibad, waarbij het oude bad plaatsmaakt voor vijf nieuwe buitenglijbanen. Daarnaast wordt een gloednieuw verwarmd buitenbad gerealiseerd. Ook komen er twee waterspeelplaatsen voor gezinnen met kinderen, inclusief enkele kleine glijbanen.

Zomer
De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn al gestart. Volgens insiders moet de expansie in de zomer van 2019 af zijn. Een woordvoerster van Duinrell wil het nieuws nog niet bevestigen. "Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over eventuele toekomstplannen voor het Tikibad", laat de voorlichtster aan Looopings weten.

De laatste uitbreiding van het Tikibad stamt uit 2017. Toen werd het zwemcomplex uitgebreid met de driedubbele cone-glijbaan Triton en het overdekte kindergedeelte Playa.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be