Efteling

Vechtersbaas doet aangifte tegen Efteling-medewerker

09-11-2018, 14:48 uur | Reacties

De man die afgelopen dinsdag twee Efteling-medewerkers mishandelde op het parkeerterrein, heeft nu zélf aangifte gedaan tegen één van de personeelsleden. De 39-jarige Tilburger beweert dat niet hij, maar de medewerker begon met schoppen.

Dinsdagmiddag kreeg de bezoeker ruzie met twee Efteling-werknemers over een parkeerabonnement. Hij wilde het parkeerpasje van zijn vriendin gebruiken, terwijl de abonnementen persoonsgebonden zijn. Daarom moest hij 10 euro betalen. Volgens de politie zijn de medewerkers meermaals in het gezicht geslagen en geschopt.


ZIE OOK: Efteling-medewerkers mishandeld na ruzie over abonnement

De Tilburger is een vaste bezoeker van de Efteling. Hij heeft naar eigen zeggen veel spijt van zijn geweldsexplosie, maar plaatst in gesprek met het Brabants Dagblad wel enkele kanttekeningen bij het verhaal. Zo zou de medewerker begonnen zijn met het geweld en was hij wél van plan om de parkeerkosten te betalen. Het geld zou echter op de grond gevallen zijn. Dat leidde naar verluidt tot een agressieve reactie van de medewerker.

De Efteling en de politie willen niet inhoudelijk reageren zolang het onderzoek loopt. Eerder zei een woordvoerder van het attractiepark: "Uiteraard vinden we dit voorval erg vervelend voor alle partijen."

ZIE OOK: Kindermishandeling bij de Efteling: vrouw geeft kind meerdere klappen

Reacties