Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vechtersbaas doet aangifte tegen Efteling-medewerker

09-11-2018, 14.48 uur

De man die afgelopen dinsdag twee Efteling-medewerkers mishandelde op het parkeerterrein, heeft nu zélf aangifte gedaan tegen één van de personeelsleden. De 39-jarige Tilburger beweert dat niet hij, maar de medewerker begon met schoppen.

Dinsdagmiddag kreeg de bezoeker ruzie met twee Efteling-werknemers over een parkeerabonnement. Hij wilde het parkeerpasje van zijn vriendin gebruiken, terwijl de abonnementen persoonsgebonden zijn. Daarom moest hij 10 euro betalen. Volgens de politie zijn de medewerkers meermaals in het gezicht geslagen en geschopt.

De Tilburger is een vaste bezoeker van de Efteling. Hij heeft naar eigen zeggen veel spijt van zijn geweldsexplosie, maar plaatst in gesprek met het Brabants Dagblad wel enkele kanttekeningen bij het verhaal. Zo zou de medewerker begonnen zijn met het geweld en was hij wél van plan om de parkeerkosten te betalen. Het geld zou echter op de grond gevallen zijn. Dat leidde naar verluidt tot een agressieve reactie van de medewerker.

De Efteling en de politie willen niet inhoudelijk reageren zolang het onderzoek loopt. Eerder zei een woordvoerder van het attractiepark: "Uiteraard vinden we dit voorval erg vervelend voor alle partijen."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be