Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland komt met videoserie over bouw nieuwe achtbaan

08-11-2018, 15.47 uur

Walibi Holland gaat fans uitgebreid op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rond de nieuwe achtbaan Untamed. Het pretpark bouwt de oude houten achtbaan Robin Hood deze winter om tot een spectaculaire nieuwe hybrid coaster, met houten ondersteuningen en een stalen rail. Daarover wordt een documentaireserie gemaakt.

Vandaag verscheen alvast een teaser voor de videoreeks op YouTube. Er komen beelden voorbij van het afscheid van Robin Hood en de sloop van de oude achtbaan. Ook geeft Walibi voor het eerst een kijkje in de fabriek waar de nieuwe rollercoaster Untamed wordt gemaakt.

Het is opvallend dat Walibi ervoor kiest om zelf een kijkje achter de schermen te geven bij de bouw van een nieuwe attractie. Bij de komst van achtbaan Lost Gravity in 2016 verspreidde het pretpark in aanloop naar de opening alleen nietszeggende Snapchat-berichten. Omdat alle relevante informatie tot het laatste moment geheim bleef, liepen maar weinig mensen warm voor de coaster.

Over Untamed zijn nog niet alle details bekend. Wel is duidelijk dat de rail lichtbruin wordt. Ook onthulde Walibi-directrice Mascha van Till eerder dat de nieuwe baan een stuk hoger en sneller wordt dan Robin Hood. Verder beloofde ze een uniek element.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be