Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris annuleert terugkeer van theatershow CinéMagique

07-11-2018, 14.26 uur

De terugkeer van een oude theatershow in Disneyland Paris gaat toch niet door. In augustus kondigde Disney aan dat bezoekers binnenkort weer zouden kunnen genieten van de voorstelling CinéMagique, die in het voorjaar van 2017 voor het laatst te zien was. Inmiddels zijn de plannen gewijzigd.

In plaats van CinéMagique presenteert Disneyland Paris vanaf zaterdag 24 november een nieuwe kerstshow in het Studio Theater. Het gaat om een twintig minuten durende productie die vijf keer per dag wordt opgevoerd. "Disney-figuren vieren hun favoriete kerstverhalen met zangers, dansers en een liveband", luidt de omschrijving.

Het Studio Theater is te vinden in het Walt Disney Studios Park. In het nabijgelegen Animagique Theater wordt tijdens de kerstperiode ook een muzikale show met Disney-figuren en livemuziek opgevoerd, namelijk Mickey's Christmas Big Band. Die was vorig jaar nog te zien in het Videopolis Theater in het Disneyland Park.

Het kerstseizoen van Disneyland Paris begint officieel al op zaterdag 10 november. De nog naamloze nieuwe kerstshow draait tot en met zondag 6 januari. Andere shows in de wintermaanden zijn Mickey's Magical Chistmas Light, A Merry Stitchmas en avondspektakel Goofy's Incredible Christmas. Daarnaast komt Disney's Christmas Parade dagelijks voorbij.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be