Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris geplaagd door defecten

08-11-2018, 18:13 uur | Reacties

Slechts één jaar na een grootschalige renovatie ligt Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris er opvallend beroerd bij. In 2017 was de iconische attractie ruim vijf maanden gesloten voor een ingrijpende opknapbeurt. Inmiddels kampt de darkride alweer met achterstallig onderhoud.

Veel speciale effecten en bewegende figuren in Pirates of the Caribbean zijn kapot. Zo hangt een slingerende piraat al geruime tijd doodstil. Een figuur in een waterput komt niet langer omhoog. Twee zwaardvechtende piraten zijn nergens meer te vinden.

ZIE OOK: Spookhuis Disneyland Paris blijft maanden langer dicht

Verder vertonen de stalen kettingen bij de lift kuren, werkt een pop van een octopus niet naar behoren en staat een drijvende kist met een katje erop stil. Bij geweren ontbreken rook- en lichteffecten. Tot overmaat van ramp is een indrukwekkende animatronic van piraat Jack Sparrow veranderd in een buikspreekpop. Zijn mond beweegt al tijdenlang niet meer.

Dat is slechts een greep uit het aantal defecten in de populaire attractie. Wellicht hebben technici van Disneyland Paris het momenteel te druk met het oplappen van spookhuis Phantom Manor. Die attractie is intussen al bijna een jaar gesloten voor een gigantische verbouwing. Begin 2019 vindt de heropening plaats.

ZIE OOK: Video: Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris vernieuwd

Reacties
Bijdrage