Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oeps: Efteling verwisselt ingang en uitgang

05-11-2018, 11.34 uurBeeld: @ramonheeren

De Efteling heeft een komische blunder begaan. Bij het maken van een nieuw bordje werd de tekst 'ingang' per ongeluk verwisseld met 'uitgang'. Daardoor valt nu in drie verschillende talen 'ingang' te lezen bij de uitgang van de attractie Fata Morgana.

De Nederlandse aanduiding klopt, maar Engelsen, Duitsers en Fransen worden de verkeerde kant op gestuurd. Bij het ontwerpen, produceren en ophangen van het bordje heeft kennelijk niemand aan de bel getrokken.

De fout werd ontdekt door Efteling-fans op Twitter. "We hebben toevallig een ingang bij de juiste afdeling om dit te melden, dus we geven het door", reageert het attractiepark.

Fata Morgana was van begin september tot begin oktober gesloten voor een grote opknapbeurt. Daarbij werd ook de souvenirwinkel bij de uitgang vernieuwd. Het nieuwe bordje is onderdeel van die renovatie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be