Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Foto's: Belgisch pretpark bouwt enorm waterparadijs

06-11-2018, 10.52 uurBeeld: Leroy Samyn

De bouw van een gloednieuw waterparadijs is in volle gang. Het Belgische attractiepark Bellewaerde opent volgend jaar het Bellewaerde Aquapark, een overdekt zwemcomplex met verschillende waterglijbanen. Bijna de volledige constructie staat overeind, blijkt uit foto's van pretparkfan Leroy Samyn.

De werkzaamheden liggen op schema, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De opening staat nog steeds gepland tegen het einde van de lente van 2019", laat ze weten. Binnenkort wordt meer bekend over de verschillende attracties in het waterpark.

Eerder dit jaar werd al wel een maquette getoond van het 17 miljoen euro kostende project. Daarop waren onder meer een lazy river, een speelgebied voor kinderen, een peuterbad en verschillende waterspeeltoestellen zichtbaar.

Bellewaerde is eigendom van de Franse firma Compagnie des Alpes, net als bijvoorbeeld Walibi Holland, Walibi Belgium en Parc Astérix.







Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be