Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft 10 euro korting op laatste openingsdag van seizoen

03-11-2018, 14.59 uur

Op het nippertje nog een ritje maken in de nieuwe wing coaster Fenix? Dat kan nu een stuk goedkoper dan normaal. Toverland geeft 10 euro korting op entreekaartjes voor de laatste dag van het seizoen. Op zondag 4 november is het Limburgse attractiepark voor het laatst in 2018 volledig geopend.

Vanaf maandag 5 november zijn alleen de overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald toegankelijk. 's Winters blijven attracties als Fenix, rondvaart Merlin's Quest, houten achtbaan Troy, spinning coaster Dwervelwind en wildwaterbaan Djengu River dicht.

Ook het nieuwe entreegebied Port Laguna wordt dan niet meer gebruikt. Bezoekers komen het park in de wintermaanden binnen via een loods. In de kerstvakantie gaat ook themadeel Ithaka open, mits de weersomstandigheden het toelaten.

Met 10 euro korting kost een toegangsbewijs voor Toverland nog 22 euro in plaats van 32 euro. De tickets zijn te bestellen in de webwinkel van het themapark, met behulp van de kortingscode '4NOVEMBER'.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be