Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen verlaagt entreeprijs

03-11-2018, 13.37 uur

De entreeprijs van Wildlands Adventure Zoo Emmen wordt verlaagd. Dat is één van de maatregelen waarmee het management hoopt om de bezoekersaantallen te laten stijgen. Gisteren werd bekend dat het Drentse dierenpark dit jaar uitkomt op zo'n 840.000 bezoekers. Dat hadden er eigenlijk ruim een miljoen moeten zijn.

Bovendien wordt 2018 naar verwachting afgesloten met 8 miljoen euro verlies, een verviervoudiging van de bijna 2 miljoen euro verlies van vorig jaar. "We zitten nu in zwaar weer", zegt interim-directeur Erik van Engelen. "Door in te grijpen, kunnen we zorgen dat we zo snel mogelijk weer een gezond en nog aantrekkelijker park worden."

Naast verschillende bezuinigingsmaatregelen kiest Wildlands voor een lagere toegangsprijs. Nu kost een kaartje 30 euro aan de kassa en 27,50 euro op internet. De kassaprijs gaat met 2,50 euro omlaag naar 27,50 euro. Online krijgen bezoekers 5 euro extra korting. Via de webshop van het park kost een ticket dan 22,50 euro.

Van Engelen: "Met een efficiëntere organisatie, een heldere positionering en passende prijs, een nog attractiever park en een versterkte band met de regio, ziet Wildlands de toekomst met vertrouwen tegemoet." Hij mikt op 940.000 bezoekers in 2019.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be